Presserom

-

Hold hytta frostfri med mobilen

Tanken på en tom hytte med frostsprengte rør og lekkende vann er bare noe av det som bekymrer norske hytteeiere i kuldesesongen. Med smarte løsninger kan hytta imidlertid passe på seg selv når det blir kaldt - og du har full kontroll med mobilen.
Hold hytta frostfri med mobilen - les hele saken


-

Norske næringsbygg er pengesluk

De fleste norske bedrifter sløser med energi og penger. Spesielt i næringsbygg er det mulig å spare enorme summer med enkle tiltak.
Norske næringsbygg er pengesluk - les hele saken


-

Slik unngår du innbrudd i høstferien

Du trenger ikke annonsere for hele verden at du har reist på ferie. Med et styringssystem kan det se ut som om du er hjemme - og tyvene styrer unna.
Slik unngår du innbrudd i høstferien - les hele saken


-

Unngå nedtur etter boligfesten

I et brennhett boligmarked skifter hus og leiligheter eiere i høyt tempo. Med liten tid til å tenke seg om kan det være lett å la seg blende av ytre skjønnhetstrekk. Er du litt føre var unngår du at nachspielet etter boligfesten blir en nedtur.
Unngå nedtur etter boligfesten - les hele saken


-

Studenthybelen - en brannfelle?

Slurv med brannsikkerhet gjør at mange studenter lever farlig. Eldre hybler og leiligheter kan nemlig være tikkende brannbomber.
Studenthybelen - en brannfelle? - les hele saken

-

Fire av fem kirker har alvorlige feil på el-anlegget

Det står dårlig til med sikkerheten i norske kirker. En tredel av kirkene mangler automatisk brannvarslingsanlegg og over 80 prosent har alvorlige feil på det elektriske anlegget. Det er en dårlig, og farlig, kombinasjon.
Fire av fem kirker har alvorlige feil på el-anlegget - les hele saken


-

Praktiske råd for å redusere strømforbruket

Kombinasjonen høy strømpris og stort forbruk kan sette mang en lommebok på en hard prøve. For de fleste finnes det flere enkle og raske tiltak som kan bidra til en reduksjon i strømforbruket og lavere strømregning.
Praktiske råd for å redusere strømforbruket - les hele saken


-

Drammen kommune sparer millioner

Omlegging til effektiv drift, og full kontroll over energibruk og inneklima gir både bedre bygg og bedre økonomi. I Drammen sparer kommunen over ti millioner kroner årlig med sitt sentrale driftskontrollanlegg.
Drammen kommune sparer millioner - les hele saken


-

Overspenningsvern sikrer verdier

Mange fyller hjemmet med dyrt elektronisk utstyr, men de glemmer å beskytte det mot overspenning. Her finner redaksjonen stoff til en aktuell sak som årlig rammer mange hjem: Lynnedslag og ødelagt utstyr i beste fall.
Overspenningsvern sikrer verdier - les hele saken


-

Sjekk el-anlegget ved boligkjøp

Det sies at beliggenhet, beliggenhet og beliggenhet er de tre viktigste faktorene når potensielle huskjøpere skal realisere husdrømmen. Men om huskjøperne blir blendet av fin utsikt og riktig gateadresse, kan åpenbare feil og mangler ved huset lett bli oversett.
Sjekk el-anlegget ved boligkjøp - les hele saken

Bildebank

Her finner du nedlastbare høyoppløselige bilder til aktuelle saker.

Nyhetsfeed